26 Ağustos 2012 Pazar

PKK sitesi: Saldırılar cevapsız kalmayacak

AMSTERDAM - PKK online sitesine yapılan siber saldırılara tepki gösteren site yönetimi, “Halkımızın kazanılmış mevzilerine karşı gerçekleştirilen her türlü saldırının cevapsız bırakılmayacağını dost düşman herkes bilmelidir” dedi.

PKK online sitesi, 23 Ağustos günü kendilerini Anonymous Turkey olarak tanıtan hacker grubunun saldırısında uğradı. Site yönetimi, siber saldırı ile Antep’teki saldırının gerçek faillerinin gizlenmek istediğini belirtti. 

Kürt Özgürlük Mücadelesinin başlatmış olduğu ‘Devrimci Halk Savaşı’ hamlesi mücadelelerinin her alanında olduğu gibi sanal alanda da en yakıcı biçimiyle devam ettiği belirtilen açıklamada, “Sanal alanının günümüz itibari ile toplumsal alan örgütlenmesinde ne gibi bir rol oynadığı herkes tarafından bilinmektedir. Kürt halkının mücadelesinde de bu alanı kullanmak ve bunu bir mevzi olarak değerlendirmek bizler açısından en meşru bir mücadele yöntemi olmaktadır. Özellikle de bilgi çağı olarak adlandırılan bu süreçte yaşanan gelişmeleri en doğru ve direk bir biçimde halklara ulaştırmak bu alanın en temel görevi olmaktadır. Ancak buna karşı en kirli yöntemlerle katliamları geliştirmek isteyen TC devleti bu alandaki mevzilerimize de pervasızca bir saldırı içerisine girmiştir. 23 Ağustos tarihinde Anonymous Turkey adlı bir grup tarafından sitelerimize dönük bir Ddos saldırısı gerçekleştirilmiştir” dendi. 

Saldırının tek amacının Kürt halkının haklı ve meşru mücadelesinin ortaya çıkardığı kazanımların halka ulaşmasını engellemek olduğu ifade edilen açıklamada, siber saldırısının Antep’teki bombalı saldırı ardından geliştiğine dikkat çekilerek şöyle dendi: 

“Tüm devlet organlarınca PKK'nin üzerine yıkılmaya çalışılan Antep saldırısı gerekçe gösterilerek yapılan bu saldırının aslında Antep saldırısının gerçek faillerini gizleme amacı güttüğü ortadadır. Yaratılmak istenen bilgi kirliliği ortamında gerçekleri yansıtacak olan bütün alanlar üzerinde bir karartma operasyonu amaçlanmış ve TC devletinin oynamak istediği oyunların deşifre olmaması amaçlanmıştır. Ancak her zaman ki gibi bu kez de bu saldırıların sonuç alamayacağı açığa çıkmıştır. Bizler halkımızın haklı mücadelesinin yarattığı kazanımları koruma ve geliştirmekle mükellef olduğumuzun bilincindeyiz. Bu amaçla da tüm yetersizliklerimize rağmen bu görevi yürütüyoruz ve yürütmeye de devam edeceğiz. Bu konuda halkımıza verdiğimiz sözün takipçisi olduğumuzu ve halkımızın kazanılmış mevzilerine karşı gerçekleştirilen her türlü saldırıların cevapsız bırakılmayacağını dost düşman herkes bilmelidir.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder