5 Ağustos 2012 Pazar

Tüm renkler Rock-A Festivalinde buluştu


İZMİR- Türkiye'nin alternatif rock festivali Rock-A, üç günlük etkinlik programının ardından bugün akşam sona eriyor. Festival renkli görüntülere sahne olurken, çok sayıda grubun taleplerini içeren pankart ve dövizler festival alanını süsledi. Halkların Demokratik Kongresi (HDK) İzmir Kadın Meclisi üyeleri de, 'Kadınlar Barış İstiyor. Savaşa Hayır' pankartını sahnenin önüne astı.






Foça Kart Dere koyundaki Acar Kamping'te 3 Ağustos'ta başlayan festival bugün akşam sona erecek. Festivale Türkiye’nin dört bir yanından rockseverler akın etti. Foça’ya gelerek üç gün boyunca festival alanında konaklamak isteyen rockseverler, festival alanına binlerce çadır kurarak adeta bir çadır kent yarattı.
Festivalde sahne alan Rock sanatçıları büyük beğeni toplarken, festivalin bu yılki sloganı olan, 'Benim Enerjim Bana Yeter' mesajı sık sık anons edildi.
Foça'da 6 yıldır gönüllüler tarafından organize edilen ve 'dayanışmanın festivali' olarak nitelendirilen organizasyon da katılımcılar denizin, güneşin ve müziğin tadını çıkarttı. Festivalin geleneği olan çalışma ve paylaşım atölyelerindeki sosyal etkinliklerde de katılımcılar bir birini tanıma fırsatı buldu.
HDK İzmir Kadın Meclisi de, sahnenin önüne astığı, "Kadınlar Barış İstiyor. Savaşa Hayır" pankartıyla bölgede yürütülen savaşa dikkat çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder